Skip to Main Content
Minua kiinnostavat
hidden1hidden2

 

1. Kontrolloitu nesteenhallinta-teknologia (CFM)

Kontrolloiduissa nesteenhallinta- teknologiassa (Controlled Fluid Management, CFM) käytetään ilmavirran ohjausta, imukykyistä sidosta ja distaalista säiliötä, joiden avulla Avance Solo -alipaineimuhoitolaite pystyy tuottamaan jatkuvaa säädeltyä alipainetta.      .

hidden1hidden2

 

 

2. Pumppu

Säätää painetta ja tuottaa jatkuvan -125 mmHg:n alipaineen  . Pumpun jatkuva käynti varmistaa, että nestettä kulkeutuu säiliöön jatkuvasti ja että alipaine pysyy tavoitetasoilla.      .

hidden1hidden2

 

 

3. 50 ml:n säiliö

Ylimääräinen neste ohjataan säiliöön, mikä vähentää sidoksen täyttymisen riskiä  . Lääkäri, hoitaja tai potilas itse voi vaihtaa säiliön    .

hidden1hidden2

 

 

4. Turvallisuus

Vuodon, tukoksen ja paristojen tyhjenemisen merkkivalot ja äänihälytykset auttavat varmistamaan, että hoidon tai laitteen häiriöt ratkaistaan nopeasti ja hoitoa voidaan jatkaa.        .

hidden1hidden2

 

 

5. Safetac -teknologia

Avance Solo reunallisten sidosten Safetac® -kiinnitysaineen on osoitettu minimoivan haava-alueen ja ympäröivän ihon vaurioita sidosta poistettaessa        sekä minimoimaan potilaalle aiheutuvaa kipua sidosta poistettaessa    .

hidden1hidden2

6. Reunallinen sidos ja vaahtotäyte

Avance Solo reunalliset sidokset imevät haavaeritettä, vaikka alipaine häviäisi, ja ne mukautuvat kehon muotoihin hankalilla alueilla, esim. polvien alueella  . Voidaan käyttää Avance Solo -vaahtotäytteen kanssa.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Asetusohjeet

Katso videolta ohjeet Avance Solo -laitteen asettamiseen.

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Näin se toimii

Avance Solo -käyttöoppaissa neuvotaan muun muassa säiliön vaihto, tiiviyden saavuttaminen sekä hälytysten merkitykset ja muita käteviä vinkkejä ja niksejä. Lue lisää napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Laitteen käyttö

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Haluatko kuulla lisää Avance Solosta
 
 

'Viitteet'

Ota yhteyttä
Mölnlycke Sulje

Terveydenhuollon ammattilainen

Tällä sivulla olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille. Merkitsemällä rastin ruutuun vahvistatte, että olette terveydenhuollon ammattilainen.